Olivia jóga kineziológa stresszoldás jóga 3-1-2 meridián torna

a jógáról

A jóga önmagunk megismerésének útja, mely kifinomult testérzetet, a befele figyelés képességét fejleszti bennünk. Rendszeres jógázással elérhetjük a test-lélek-szellem egyensúlyát.

A jóga szó Patanjali (kb. 2500 évvel ezelőtt) szerint a gondolathullámok uralása, lecsendesítése. A jóga önismereti útján kezdetben főleg a test megerősítésével foglalkozunk, illetve a stresszoldással, relaxációval, légző gyakorlatokkal. A merev izomzat fokozatosan lazul, rugalmasabbá válik.
Eleinte, javasoljuk, hogy minden gyakorlatot addig végezz, amíg kényelmes, és még jól érzed magad benne. A terhelést fokozatosan emelheted foglalkozásról foglalkozásra.

A jóga gyakorlatai javítják a testtartást, erősítik a hátat, az izomzatot, fiatalítanak, nyújtják az izmokat,állóképességet javítják, masszírozzák a belső szerveket, kiegyensúlyozzák a vérkeringést, a hormonháztartást, és harmónizálják a test energia áramlását. Egyszerű testgyakorlatok által hangolja át szerveink működését, lazítással oldja feszültségeinket, légzésszabályozással, figyelemösszpontosítással szabályozza felsőbb idegtevékenységünket.

A jóga légzési és testtartási gyakorlatainak elsajátítása által megtanulhatjuk fegyelmezni, irányítani, uralni gondolatainkat, érzelmeinket, figyelmünket és belső szerveink működését.

A jóga egy több ezer éves egészségmegőrző és életminőség javító életforma, érdemes kipróbálni!!
 

Jógázzunk együtt az egészségünkért!


Olivia jóga kineziológa stresszoldás jóga 3-1-2 meridián torna
A jóga rendszeres gyakorlása
- csökkenti a stresszt,
- javítja a testtartást,
- a koncentrációt,
- erősíti az izmokat,
- zsírégető, fogyasztó hatású,
- fejleszti az egyensúly érzéket,
- fokozza a test hajlékonyságát,
- javítja a vér- és nyirokkeringést,
- méregtelenít és feltölt energiával.

Hatha Jóga és Gerinc Jóga Újpesten!


Cím: Lóverseny téri Közösségi Ház

Budapest, IV. Lóverseny tér 6.


Időpontok: hétfő 18:30 és péntek 9:00 órakor

Az első alkalom ingyenes!A tanfolyamhoz folyamatosan lehet csatlakozni, kezdőket is várunk!

Az óra elején rövid jóga elmélet és tudatos figyelem gyakorlatot tartunk, ezt légző gyakorlat és tradicionális jóga ászánák követik. A záró légző gyakorlat után frissítő relaxáció következik. Az órára egy polifóm, kényelmes ruha valamint egy üveg víz szükséges.

1200.-Ft/alkalom, bérlettel 1000.-Ft/alkalom.