Olivia jóga kineziológa stresszoldás jóga 3-1-2 meridián torna

 A STREsszoldásról

Fizikai problémáink nagy része – egyes kutatások szerint kb. 80%-a – lelki eredetű. Egyre többször találjuk magunkat egy elhúzódó, megoldatlan élethelyzetben. Igyekszünk az érzéseinket elnyomni, a kellemetlen helyzeteket elkerülni. Ezzel energia szinten blokkokat hozunk létre testünkben, mely akadályozza az energia-áramlást. Szervezetünk kibillen egyensúlyából és létrejön a betegség, figyelmeztetve arra, „meghibásodás történt a rendszerben”.

Például, párunk gyakran arrogáns velünk szemben, de nem merjük megmondani neki a véleményünket, ezért csak nyelünk. Aztán mikor már nem tudunk tovább nyelni megfájdul a torkunk, nyelési nehézségeink lesznek. Ez valójában arra próbálna figyelmeztetni, hogy mondjunk már valamit, ne csak mindig nyeljünk. Erre általában beszedünk néhány torokfertőtlenítő tablettát, és azt hisszük, hogy a probléma meg van oldva. Pedig a problémát csak tünetileg kezeltük, de az okát nem szüntettük meg. Ilyenkor csak idő kérdése, hogy mikor jelez újra a test.

Az érzelmi stresszoldás megoldást nyújthat ilyen esetben is.

Mi az érzelmi stresszoldás?

Egy holisztikus, öngyógyító mechanizmusokat beindító, alternatív és személyiségfejlesztő módszer. Segítségével megszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, hiszen jelen választásainkat a múltbeli traumák befolyásolják.

Alapeszköze az izomtesztelés. A kar izmai közvetítik az agy, illetve a test sejtmemória szinten tárolt információit és igen-nem izomtónussal "válaszolnak".
A módszer segít felfedezni, hogy milyen választások és változások szükségesek a tudatosabb életvitelhez, életszemlélethez. Főbb eszközei: karma tisztítás, csakra harmonizálás, aura védelem és tisztítás, Bach virágeszenciák, I-csing, angyalterápia, Talen válasz táblák. Előfordul, hogy a jelenlegi probléma gyökere messzebb nyúlik vissza, ilyenkor regressziós utazásra is sor kerülhet előző életekbe.
Az érzelmi stresszoldás hatására sok fizikai tünet határozottan javul vagy teljesen eltűnik, ha a stresszhez kötődő okokat sikeresen oldjuk az említett technikákkal. Alkalmazási területe szerteágazó, mivel nem a tünettel foglalkozik, hanem az okot keresi.

Segítséget nyújthat az alábbi területeken: - Tanulási problémák (pl.: dyslexia) - Pánikbetegségek, depresszió, szorongás, félelmek - Önbizalom hiány, önértékelési nehézségek - Szexuális problémák - Vérnyomás problémák - Migrénes fejfájás - Kapcsolati problémák - Krízishelyzetek (szülés, válás, haláleset, baleset) - Pszichés tünetek - Beszédzavar - Beilleszkedési gondok - Allergia – Energia hiány, fáradtság

A kezelés ára 14.000.-Ft

Ez tartalmaz egy 20 perces ingyenes konzultációt telefonon valamint a korrekciós gyakorlatok betanítását.

Bejelentkezés: Szirtesi Olívia +36 30 653 0840


Itt még több információ található a kineziológiáról és a stresszoldásról.